Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser bilden av ekan på tysta glittriga vatten

Att vakna efter nattens sömn
stanna kvar en stund under duntäcket
låta morgonen sakta smeka kinden
lyssna in stillhetens rörelser
känna livets puls uppleva ännu
en gryning som vandrat över mörkrets
tröskel & som viskar ny dag
öppna din famn & ta för dig
av livets flyende sekunder..
är vackert & uppmuntrande
mjuka ord för själens rum
tankarna ligger fortfarande
förankrade & jag ser bilden
av ekan på tysta glittriga vatten
snart kommer den börja ro
bilda små vågor omkring sig
mina händer håller i årorna
väntar in gör mig redo att börja






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-23 11:07



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Härlig bild och ord som stormar!
2019-10-28

  morgonstjärna VIP
Bild och text härlig, riktigt fin
2019-10-28

  Bibbi VIP
Harmoni.
2019-10-25

    ej medlem längre
vila vid denna källa.....

en rofylld komposition, mare
2019-10-23

  Koloristen
Vilken text - och bild!
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP