Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu blommar ni som vackraste rosor

Dagar går liv blir till år & nu
blommar ni som vackraste rosor
bladen har slagit ut & ni strålar
lyser upp tillvarons gråhet
kärleken har lett er framåt
ni har stått på en fast klippa
som hjälp er genom stormarna
ni har sjungit & spelat & spridit
det glada budskapet till själar
som hungrat efter andlig mat
som inspirerats av era serverade
rätter som varit gratis åt alla
ni har visat att ni älskat det
era hjärtan har fyllts med
stor tacksamhet & fröjdats
himmelens ljus har flödat
välsignelsens regn fallit
över er & fortfarande gör
jag kan inte ha en bättre
mor & far & min tacksamhet
porlar i mitt hjärta!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-23 12:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2019-10-25

    ej medlem längre
Ett plus ett är större än två, såsom i din varma och fina hyllning.
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP