Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I drömmen kan jag alltid segla iväg, stannar kvar & kämpar för mitt lilla land, gör allt i min makt att hjälpa till & rädda det från total undergång.


Så många gånger jag önskat jag kunde segla iväg långt bort

Så många gånger jag önskat
jag kunde segla iväg långt bort
från mitt hemland som jag älskar
fridfullheten är som bortblåst
precis som säkerheten & tryggheten
att ha öppnade gränser där vem
som helst kan vandra in är
en dårskap utan dess like
när dårar håller i kontrollen
då blir resultaten därefter..
landet jag bor i har blivit ett
stort groteskt dårhus som
bara blir sjukare & sjukare
varbölder som spruckit &
sprider illaluktande dofter
öppnade blödande sår överallt
politiker struntar i att hjälpa
plåstra om & ge rätt mediciner
struntar i att det gaspar efter luft
min penna glöder av ilska dagligen
den kan inte hålla tyst & se på
när fosterlandet skriker på hjälp
ångestladdade som skär i själen
hallå där uppe i regeringshuset
stå inte & babbla dagarna i ända
tiden håller på att rinna ut
Sverige håller på att dö
vad sysslar ni med???
ni kränker svenska folket
vi kräver att ni sätter igång
nu idag & räddar vår fosterjord
det enda ni kan & gör är
att servera tomma ord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-24 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar det Du skriver.
2019-10-25

    ej medlem längre
Så sant. Vi behöver våra fredade platser. Dit SVT och SR inte når.

Etablissemanget har definierat att skiljelinjen mellan främlingsfientlighet och humanism går någonstans mellan en kontrollerad landsgräns och egen låst ytterdörr.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP