Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen vrider sig i magsmärtor då sanningen avslöjar

Lögnen vrider sig i magsmärtor &
fräser väser gormar skriker hatar hotar
sanningen som älskar avslöja den!
dagligen krigar de emot varandra
lögnens rötter attackeras rejält
ty sanningen ger sig inte i striden
den gör allt den kan för att gräva
djupt ner i jorden & dra upp dem i ljus
lögnen förvrider huvudet på folk & leder
dem in på villovägar fylld av faror
en lurig orm en kameleont som gör
allt den kan för att uppnå sina mål
genom manipulation & hjärntvättning
genom sin välformade propaganda
serverar den ut sina luriga rätter dagligen
som slukas av många utan att kritiseras
utan att stanna upp & ifrågasätta
vad göms i detta & vad innehåller det?
lögnen har ätit sig in i hela samhället
genom media som spottar ut enorma dagligen
sanningen smider sitt svärd vässar sin penna
gurglar halsen så rösten blir bättre
äter nyttigt tränar sina muskler
så den kan stå stark i strid!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-25 09:39



Bookmark and Share


  Thylacine
Lögnen kan tyckas mäktig ja den kan härska i många år.
Men en dag ska den falla då är det sanningen som består.
2019-10-25

    ej medlem längre
Traditionsröstandets degenerativa påverkan på politiken ser vi idag. Det är ingen rolig syn.
2019-10-25

  Bibbi VIP
"sanningen smider sitt svärd vässar sin penna
gurglar halsen så rösten blir bättre
äter nyttigt tränar sina muskler
så den kan stå stark i strid!"

suveränt bra beskrivet...
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP