Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människors visdom erfarenhet många skatter i hemlighet..

Livet handlar om så mycket mer
inte bara det våra ögon ser
under ytor bakom skal
råder själars ekande sal
ensamhetens känslor rår
ångesten som sätter spår
sorgsna hjärtan i överflöd
många längtar till sin död

Att döma andra titta snett
prata illa det värsta de sett
förminska andra med elaka ord
pågår ständigt på denna jord
många gömmer sina liv
känslor tankar i sina kliv
försiktiga själar som tassar tyst
säger ofta inte ett knyst

Bakom ytor bakom fasad
finns mycket att fylla på tomma blad
människors visdom erfarenhet
många skatter i hemlighet..
visa intresse lyssna på
leva sig in för att riktigt förstå
olika typer olika sort
berika liv inte slösa bort






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-27 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP