Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens fyra kapitel olika färg olika nyans konstverk

Där stigen går genom naturens terräng
vandrar mina fötter med glädjesteg
i skogens oändliga pelarsalar flyger
själen fri absorberar in livets gåvor
smakar dricker skönhetens serverade
konstverk som fullkomligt strålar fram
lyssnar in nyansernas toner livfullhet
sommaren talar så solklart vackert
om hösten har volymen dragits ner
färgsprakande löv singlar mot mark
livet har vänt sitt blad visar en annan
fantastisk sida att begrunda uppleva
inom kort träder vintern in med vit
pudrade trädkronor synliga spår
efterlämnade av skogens alla djur
ännu ett nytt kapitel har då trätt fram
ett tystare med stillhetens täcke
tiden tickar på återigen vill våren stå
enorma konserter eka ut i minsta lilla vrå
det fjärde kapitlet exploderar i
glödande liv lust enorm kraft
knoppar spricker & ur jorden
tränger sig små blommor ut i ljus
mina fötter dansar fram på stigen
som leder till en sjö en strand
för att lämna avtryck i sand
välkomna att den kommit i hamn
ta den i min öppnade famn







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-28 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP