Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker älskar simma plaska i lögnens hav

Tala klarspråk får man inte göra
det verkar vara tabu att säga sanningen
lögnen går före styrande politiker
de går som katten runt het gröt
ser mellan fingrarna & fortsätter
vilseleda föra folk bakom ljuset
det ska hela tiden vinklas & vridas
mörklägga är ju idag en vanlig företeelse
media är specialister på detta
att hålla på & ljuga är ett tecken
på att de som bestämmer är farliga
de öppnar upp dörrar fönster för
kriminella groteska människor
som håller på att totalförstöra hela
samhällsbygget & river ner & krossar
alltför många oskyldiga laglydiga fogliga
så många söndertrasade själar som fått & får
sina liv helt förstörda för all framtid!
politiker visar vad de går för & inte
står de upp för svenska folket!
de fullkomligt skiter i dem & tvingar
oss ner på knäna som slavar & kräver
enorma summor skattepengar!!!
varje dag blir man slagen i ansiktet
behandlad illa helt nervärderad
allas lika värde är en ren & skär lögn
de älskar simma plaska i lögnens hav
de älskar att sätta folk mot folk
de älskar att särbehandla!
polisen är bakbundna & bär munkavlar
hela tiden ska det tassas omkring
hela tiden daltas med personer
som förgör förstör våldtar rånar
kastar sten starta bränder & andra
sataniska händelser som pågår
24 timmar om dygnet
rättssystemet är ett hån
fullkomligt förgiftat
inte undra på att det går
åt helvete med Sverige
ursäkta svordomen
men det är sanningen
den kan man inte förneka
den syns precis överallt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-28 19:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-10-31

    ej medlem längre
Sverige reser sig. Det noteras tydligt i Svensk Väljaropinion.
Ensidigt faktaurval och rena lögner genomskådas.
Sanningen vinner mark.
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP