Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i mörkret strålar din kärlek som klaraste ljus

Älskade Fader i himmelen
hos dig hämtar jag kraft
vid ditt glödande kors
finner jag ro för min själ
lämnar mitt osynliga bagage
mina bekymmer min oro
i din oändliga famn
du har omsorg om mig
du bryr dig om hur jag mår
du vill inget hellre än att
jag ska få känna livsglädje
mitt i mörkret strålar din
kärlek som klaraste ljus
lyser in i djupaste rum
håller min hand & viskar
jag finns alltid vid din sida
lyssnar in dina så vackra ord
jag älskar dig mitt barn..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-30 01:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2019-10-31

  morgonstjärna VIP
fin text att trösta sig med
alla bär inom sig styrkan, fröet vi fått av skaparen
har vänner från många religioner inte enbart korsets väg, även själavandringen, vilket betraktas som flum av en del, vilket gör ögonen slutna inför storheten

2019-10-30

  Koloristen
Fin text, mare!
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP