Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoniskt inflytande i samhällets stora rasering

Det handlar inte bara om kött & blod
utan också om kampen mellan ont & gott
demoniskt inflytande i människors liv
som har tagit kontroll över hjärna & hjärta
många politiker är demonstyrda & det märks
för den som har andliga ögon förstår & ser
deras handlingar talar glasklart & deras
sätt beteende visar uppenbarligen på det
spåren efter dem fortsätter att avslöja hur de
styr landet & det är inte några vackra spår..
om de istället var ledda av godhetens kraft
skulle de blomstra & dofta av livsglädje & hopp
människor må så mycket bättre & livet trevligare
hela samhället vara fyllt av framtidstro
kommunistlukten har förstärkts & diktatur
förordningarna ökat på i sitt omänskliga omfång
friheten är hela tiden attackerad från alla håll
den krymper för var dag som passerar..
förändringar av olika slag pågår & de är
motbjudande för sann utveckling
inte undra på att Sverige mår dåligt
det skrämmande är att det kommer bli värre
panikkänslor ångest extrem oro & förtvivlan
bygger större & större bo i människornas vardag
orättvisorna haglar enormt & politiker
har sett till att fixa till det på detta vis
agendan måste uppfyllas till varje pris
spelar ingen roll om de så måste gå över lik
bara de får ha makten & fortsätta vara rik
socialismen ligger tung över Svea land
som bara sjunker som timglas sand







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-01 11:57



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Sant men ack så sorgligt.
Mycket bra skrivet!
2019-11-04

  Solstrale VIP
Att vara poet i detta läge gör att du får säga din mening i gott sällskap tack och lov!
2019-11-04

  Koloristen
Det är satanister som sitter uppe i de dölda makstrukturernas toppar och styr - FRIMURARE kallas de.
2019-11-04

    ej medlem längre
"The Strange Death of Europe"
2019-11-01

  morgonstjärna VIP
det ställs allt större krav på att var människa ..
2019-11-01

  Bibbi VIP
Efesierbrevet 6:12
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP