Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

radera mig älskling

Älskling
Radera mig är du snäll
Låt mig sjunka in bland alla azaleor och rosenbuskar

Kommer du ihåg de vackra skogarna vid helsjön
Låt mig bli ett med dem
Radera mig älskling
Låt mig försvinna dit jag vill

En väg för någon, någon som var på väg
Men inte för mig. Alla är vi olika
Det här är min önskan

Låt mig dö




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-01 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan