Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag ens?

Vem är jag ens?
Hur kan jag känna mig så här krossad
Jag kan gå när jag vill
Men jag har ingenting att finnas till för utan dig

Vart skulle jag gå?
Varför skulle jag överleva?




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-10 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan