Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min bästa vän

Det gör så ont i hjärtat
Det bankar alldeles för hårt, och varje gång krossas det i ytterligare 100 bitar
Allting glider ur händerna på mig, medan jag skriker i kudden o tänker på dig
Jag visste inte ens vad jag hade innan jag förkorad det

Ute strilar regnet ner över de gröna gräset
Men innen i mig kan bara parasiter leva, det är för snustorrt för blommorna att kunna slå rot
Jag vet inte hur jag ska kunna leva vidare
utan dig

Man har tur om man i livet bara får en riktigt nära vän
Det vet jag
Jag har haft många vänner
Men det finns inget jag älskat lika mycket som jag älskade dig

Jag vet
att om jag inte ska gå under, så måste jag gå vidare
precis som du för länge sedan gjort




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan