Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skithåleliv


Mötte bussen med bilen på väg in till småstan
Den skulle redan vart framme
Den kör 80 genom en isig kurva
O du tror du kommer dö

Åker förbi söta villor
Nedgångna förfallna hus
Trädgårdar med diskmaskiner o vitsippor
Det är här du bor

Ser dem slitna skyltarna vid livsaffären
Den senaste bortamatchen var för 11 år sen
Sen dess har klubben bommat o öppnat 5 gånger
Men det är här du frodas

Nätterna är tysta
Men nötterna är högljudda
Du lyssnar på Fleetwood Mac o drömmer om ett bättre liv

Men egentligen trivs du rätt så bra i skiten




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan