Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Paniken vilar i min bröstkorg
Strax bryter den sig fri
Den hotar hela tiden, hela tiden
Den vill utrota mig

Jag vill dö
Jag vill så förtvivlat mycket inte leva mer .
Men jag kan inte lämna min älskade
Jag älskar honom mer än man kan älska någon ens

Jag är så rädd att han ska lämna mig
Jag vill lämna honom först hellre än att bli lämnad
Min hjärna LJUGER FÖR MIG
SÄGER ATT JAG MÅSTE GÖRA EN MASSA SAKER NU. NU. NU


jag måste dö
du måste gå




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan