Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte konstigt att människor lever i skräck

Det skjuts det smälls som aldrig förr
känns som kriget satt ner sin fot
oskyldiga människor rånas var dag
attackerad med repressalier & hot!

Bilbränder fortsätter sprida sin doft
brandkåren kämpar med nya tag
ambulansens sirener ekar ut jämt
sjukvården har fullt upp var dag!

Inte konstigt att människor lever i skräck
inte konstigt att ohälsan ökar på
ingenting får vara fredligt & lugnt
plötsligt kan någon bakom stå..

Idag lyser Sverige med hat & med våld
demoner går omkring & förgör allt
det är utsatt för attentat av olika slag
hela samhället känns hårt rått & kallt!

Världen ser vad som händer idag
med förskräckelse hör vad som sker
de undrar hur kunde det bli så här?
vet att många för Sverige nu ber!

Det största ansvaret våra politiker bär
de står skyldiga till landets förfall
någon kärlek i hjärtat finns inte alls
det är hårt fyllt av ondska kall!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 10:20



Bookmark and Share


  Thylacine
Mycket bra text om vårt lands fasansfulla
utveckling!

2019-11-04

  Koloristen
Tjuven kommer allenast för att stjäla och slakta och förgöra. Jag har kommit, för att de skola hava liv och hava över nog. Joh.10:10
2019-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Just som verkligheten är...stark text...
2019-11-02

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP