Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Far-left New York Mayor Bill de Blasio, and far-left New York Governor Andrew Cuomo, stinkande liberaler som kan dra en gammal filt över sig, så full av hat!


Bra att du lämnar NY & flyttar till Florida

Good Mr. Trump att du flyttar ifrån NY
till ditt ställe i vackra soliga Florida
ditt permanenta boende & tillflyktsort
jag har själv bott där i många år & älskar
detta gröna & blommande landskap
palmträd rad på rad & alla bedårande
oändliga stränder med mjukaste sand
ljusa varma dagar & många ljumma
vindar som sveper över på kvällar & nätter
nu slipper du kylan i norr & kyliga personer
de hatande ondskefulla motståndarna
som gör allt för att svartmåla dig
media sprider enorma groteska lögner
men sanningen vill segra & den gör!
massor av folk kommer möta dig med
öppnade armar & de är så glada över
att du flyttar dit med din älskade familj
welcome to Florida Mr. Trump & jag
önskade jag var där & mötte dig med
amerikanska flaggan i hand!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-02 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint!
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP