Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärleksförklaring.





på varsitt håll, du kaffe något rökt jag
undviker ämnet pillar med en hårslinga, nynnar
konstant på våra inbillade resor spontana
fingrar genom jordar av oss, jag
vill sluka bilden jag
vill sippa på dig tills du tar slut i
en utdragen symfoni av kärleksbetygelser, dra
ut våra år som letar sig fram genom näver och
körsbär och dåliga minnen genom
draperier av för tidigt utlösta reflexer, jag
står bredbent genomtänkt ensam, vi
kantrar inte och
jag knyter mina skor omsorgsfullt innan
jag långsamt dansar in
i ditt rum.











Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-18 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teddy