Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer kämpa tills sista andetag sen seglar jag hem

Förändringarna fortsätter ta över landet
den svenska kulturen är angripen
traditioner som Lucia tas bort på
vissa platser & även namnet God Jul
det är många saker som suddats ut
som korset & namnet Jesus har blivit
en stötesten, även för den svenska kyrkan
där bjuder man in annan religion/ideologi
öppnar upp för andra krafter som inte
har med det kristna budskapet att göra
allt ska anpassas till den pågående agendan
anpassningsprocessen går på högvarv
den som motsätter sig blir inte omtyckt
alltför ofta trakasserad & utbuad
mitt fina lilla fosterland är på väg bort
politiker har sett till att allt detta sker
etablissemanget banar väg med förtjusning
applåderar fram ny inredning nya seder..
men en sak ska de ha klart för sig &
det är att jag böjer mig aldrig eller låter
mig tvingas acceptera detta pågående
aldrig säger jag aldrig, hör ni mig???
fortsätter simma mot pk-strömmen
de får piska mig hänga mig på korset
kommer kämpa tills sista andetag
jag älskar mitt vackra fina lilla land
blickar bortåt mot horisontens rand
bakom väntar himmelens ljusa strand
när kampen är slut, tar Herren mig i hand






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-03 13:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-11-04

    ej medlem längre
Tack och lov har din kärlek och lojalitet till ditt fosterland mycket bredare förankring hos verklighetens folk än hos den politiskt korrekta och allt mer marginaliserade kulturvänstern.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP