Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen hinner slutligen ikapp & nu märks skörd efter sådd

Dårar finns det gott om & spåren
efter dem talar klart & det kan de
inte sopa under mörkläggningsmattan
sanningen pressar på & avslöjar i ljus
lögner på lögner väller ut ur deras munnar
de tror de kan säga vad som helst
göra precis vad som helst
men allt har ett pris & att ljuga
är ingen bra grej ty sanningen
hinner slutligen ikapp & nu märks
skörden efter deras fullständigt
felaktiga sådd & bevisar att kunskap
inte fanns med från början
då blir det inget annat är dårskap
deras tungor förpestar omgivningen
vilseleder människor att tro på dem
deras trädplanteringar bär rutten frukt
nu ligger massor på marken
det är hög tid för dem att städa
rengöra allt de ställt till med
men det är ju bara det att dårar
inte förstår & fattar detta!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-05 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för din friska text.

Nomenklaturan i Sverige får allt svårare att övertyga allmänheten att en handgranats splitter har en socioekonomiisk struktur.

Lögnens ansikte ryker, brinner
och blöder.
2019-11-05

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-11-05

  Koloristen
I Rumänien under den socialistiska eran fanns ett ordspråk om makthavarna där, som passar lika bra in på vår egen situation idag:

"De leva av lögnen och dö av Sanningen".
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP