Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dårskaperna är så många att det är svårt att ta in, dårarna som bestämmer bryr sig inte att Sverige, totalförstörs inifrån & ut, finns bara ett ord: avgå!


Satan ler & fortsätter genom politiker förgöra Sverige

Idiotin i detta landet slår nya rekord dag för dag!
dessa ord kommer från en person som älskar Sverige
skottlossningar explosioner bilbränder skolor som
också förstörs & andra byggnader som brinner upp
knivattacker på både människor & djur & stenkastning
mordförsök på fridfulla fredliga goda & följsamma &
dagliga påhopp på folk i alla åldrar där man kräver
personliga tillhörigheter som pengar & mobiler
även kläder & hotade att med kort ta ut cash..
rånen går på högvarv som sexuella trakasserier
för att inte tala om alla våldtäkter som sker
finns ingen ände på dessa sataniska övergrepp
skador på offren är extremt stora både fysiskt &
psykiskt & finns kvar för resten av deras liv..
vidöppna gränser helt utan någon koll
de styrande är hemska luriga små troll
problemen är så många, tar tid att skriva ner
men en sak är säker, det kommer mer!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-06 09:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP