Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bläcket får flöda på papper orden får komma helt fritt

Det trycker på måste skriva
förlösa mitt inre i ljus
jag bryr mig inte alls
om det tar hel...e i hus

Skrämma mig till tystnad
kommer aldrig att gå
jag är skribenten poeten
mina ord ska bara stå

Om jag blir för obekväm
spelar absolut ingen roll
jag står för vad jag skapar
oavsett attack från troll

Bläcket får flöda på papper
orden får komma helt fritt
budskap efter budskap
som jag skriver som är mitt







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-06 14:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-11

  SatansSon VIP
bra. ge inte opp.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP