Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Det liv man lever

alldeles för kort eller för långt

Hur kan man veta

om man levt alldeles tillräckligt?

 

Ibland

hör man någon säga

"Jag har levt mitt liv färdigt nu"

Vill man leva då

eller vill man dö?




Övriga genrer av Cajsa
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-07-01 14:37



Bookmark and Share


  Annmargreta
Livet är nog alldeles för kort tror
jag man hinner inte leva ut!
2006-07-01

  osynlig
Det är sant. Om man räknar med hur många år jorden funnits lever vi ju kort, men ändå så långt. Hur.. ?
Smart tanke
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg