Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråkslimerick


Gapa & Ko

Den som gapar över mycket

mister ofta hela stycket

men det är ingen

ko på isen

utan en smått yster get !

 

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-07 16:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ännu en rolig limerick och ordspråken
flyter in så snyggt.
2019-11-08

  lodjuret/seglare VIP
Ett getöga kommer nog kastat, över ängen djuret väl hastat, där på vägen står vackert kon, kanske att förbifarten går över mon, dyrt är det för en som fast(n)at.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick