Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar angripa den fria konsten

Att skriva om sitt fosterlands problem
om alla sataniska attacker som väller fram
verkar inte så välkommet av vissa människor
pekpinnar som tillrättavisar träder fram &
börjar angripa konstens fria skapande
arrogansens krona hänger snett på
deras huvuden & runt nacken bärs
självgodhetens halsband utan lyster
vänlighetens ton är frånvarande
de kan gorma svära kasta glåpord
hugger med sina pennor & tror de
kan bete sig hur som helst, helt gränslöst
men här finns absolut en gräns
de har trätt över & gått in på
integritetens revir & gör allt för
att söndra den personliga inredningen
att tycka tänka ha åsikter som
inte går ihop med deras korrekta
sticker i deras ögon & då får man
se upp för flygande pajer som så ofta
kommer farande genom luftrummet
de kan inte hantera den fria konsten
diktatur beteende avslöjas & de verkar
trivas i den trånga åsiktskorridoren
det finns bara ett att göra & det är att
fortsätta skriva låta pennan föra...







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-08 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-11

  Thylacine
EXAKT!!!!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP