Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är helt klart hatad & lögnen älskad

Alltför många människor har blivit
kallade rasister & främlingsfientliga
utav etablissemangets arroganta typer
bara för att de haft andra åsikter om
samhällsutvecklingens galenskaper
bara för att de vågat stå för sanningen
har de fått utstå en massa paj kastande ord
bara för att de sagt vad de sett & hört
upplevt i den svenska neråtgående spiralen
har de fått känna av hat hot & trakasserier
sanningen är helt klart hatad & lögnen älskad
politiker står för den sistnämnda & resultaten
visar sig mer & mer där de satt sina spår...
att ljuga vinkla vrida tvista vända & mörka
är de specialister på & struntar fullständigt i
att folk får lida bli av med jobb & bli utfrusna
illa bemött mobbade förtalade & angripna
med rent skitsnack ur deras stora lögn käftar
deras gift har förpestat hela samhället
inte konstigt det är så infekterat
överöst med varbölder öppnade sår
lilla Sverige blöder enormt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-11 09:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-11

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2019-11-11

  Koloristen
De kommer att sluta på samma sätt som sina fränder i järnridåländerna gjorde. Bara en tidsfråga.
2019-11-11

    ej medlem längre
Världens minst rasistiska land är fixerat vid ras och rasism.
Resultatet av denna felfokusering ser vi idag.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP