Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskat att de hade släppt ut sina vingar & flugit iväg

Vänta inte på att livets tid bara får rinna
försvinna framför dina ögon om du känner
inom dig att du vill förverkliga dina drömmar
klockan tickar på & stannar inte vid någon hållplats
som bussen tågen taxin & andra fordon gör
den stannar bara vid din slutstation & då är det
för sent att ta tag i saker du så ofta tänkte göra
många ångrar vid sin dödsbädd att de inte
förverkligade mer av livets korta tid
de önskade att de vågat satsa mer utan att
bry sig om vad andra skulle tycka tänka
önskat att de hade släppt ut sina vingar
slängts sig utför stupet & flugit iväg
upplevt spänningens alla äventyr
en sak som många ångrade var att de
skulle ha visat mycket mer kärlek
slutorden på texten är att livet är som
en vindpust & plötsligt är det borta
kvar står alla materiella ägodelar
fyllt av tomhetens alla känslor
nu ska jag ringa mina föräldrar
tala om hur mycket jag älskar dem
& läsa upp en dikt som handlar om
min stora tacksamhet att vara deras dotter







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-13 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP