Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To the little leader of Sweden

Du verkar handlingsförlamad
ser du inte att mitt fosterland
är attackerat från alla håll
fattar du inte att det måste
till krafttag hårdare tuffare
emot all kriminalitet som härjar
nu är det nog med djävulskaper
nu räcker det med alla skjutningar
alla ständiga bränder & smällar
är du helt lomhörd är du helt blind
det tror jag inte att du är...
flatheten är enorm hos er
styrande politiker & ni saknar
ordentlig stake en sak som är säker
ni kränker oss fredliga & hårt
arbetande skattebetalare
kräver att ni sätter igång &
agerar ordentligt nu idag
rädda Sverige från undergång
annars kan ni alla avgå!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-11 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för denna berättigade brandfackla.

Att studera Sveriges olika valdistrikts partisympatier är att förstå regimens notoriska passivitet inför alla de akuta systemhotande problem som de förminskande kallar utmaningar.
2019-11-12

  Thylacine
Bra skrivet!
Dagens styrande politiker anser att sina egna välbetalda politiska karriärer är viktigare än hur det går för Sverige
Och sen om de sköter förräderiet väl kan de få rikligt avlönade uppdrag efter den politiska karriärens slut
Som tex Fredrik Reinfeldt på Bank of america..
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP