Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munkavle går inte att sätta på en frihetskämpe

Regeringen kräver mer censur från it-jättarna
är man förvånad över deras tillvägagångssätt?
bevisar att de inte är vän med yttrandefriheten
de förespråkar hellre diktaturfasoner & det har
märkts av alltför länge hos dessa pk-typer
om dom vill tysta mig så ropar jag ännu mer
dessa ord kom från en person som inte
kommer att låta sig tystas ner av censurens
pågående inskränkningar förminskningar &
åtstramningar på just det fria ordets rättigheter
instämmer med förgående talare & vi är många
ju mer de krymper friheten, ju mer skriker vi...
kommunistdoften känns mixad med socialistiska
där den får fria händer fritt spelrum tar den kontroll
över människors tankegångar åsikter & synsätt
nu ökar de volymen nu stärker de sin position
mot sanningssägarna mot människor som vågar
ta bladet från munnen & säga precis vad de tycker
vad de tänker ser hör upplever i dagens Sverige







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-14 00:13



Bookmark and Share


  Thylacine
Bra du skriver om dessa diktaturfasoner
och denna unkna kommunistdoft!
Vi som ser måste stå upp för yttrandefriheten
och säga sanningen om vad som sker!
2019-11-19

  Koloristen
Politikeravskummens folkförakt känner inga gränser numera.
2019-11-14

    ej medlem längre
Det folk som ej försvarar sin yttrandefrihet har förklarat sig
illegitimt.

Den nation som förminskar
sin egen kultur väntar på en
nåd som aldrig existerat.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP