Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten skriver poeten bestämmer själv

Vem bestämmer vad man får eller inte
får skriva på poeter sidans ständiga flöde..
ska besserwissers översittare & jag vet bäst
typer kontrollera stämpla sitt godkännande
på texter dikter & annat som skapas här..
så ofta slängs sarkastiska nedsättande ord
på skribenter som skapar ut sitt innehåll
som om det var förbjudet att skriva helt fritt
det finns bara ett att göra mot dessa arroganta
självgodhets varelser & det är att skriva på
skriva över skriva förbi & visa vem som
bestämmer vad som ska stå..
skaparen av sitt eget verk
poeten själv ingen annan äger
rätten att ändra om styra & ställa
över pennans rinnande bläck..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-14 22:58



Bookmark and Share


  Dito VIP
Så sant som det var sagt
2019-11-16

  Bibbi VIP
Skriver under på Thylacine
2019-11-16

  Thylacine
Ja exakt det är bara att strunta i dem
skratta åt tramset och skriva vidare.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP