Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mycket som stramas åt i mitt lilla älskade fosterland

Mer & mer & mer stramas friheten åt
det är mycket som stramas åt i mitt lilla
älskade fosterland & ju mer tid som går
uppenbarar det sig för alla människor
det kristna budskapet verkar irritera
man förminskar det genom att ta bort
kors & föremål som står för det
juldekorationer & annat som står
för just julen verkar också ha blivit en
stor stötesten & förminskas i omfång
allt som Sverige står för ska ändras...
man kan undra varför detta håller på
varför möbleras det om överallt?
finns bara en orsak & det är att
man banar väg för annan klientel
som inte firar eller håller av kristen tro
politiker gör allt för att tillfredsställa
deras önskningar deras krav..
sopar framför deras fötter
gör dessa politiker nötter!
de kör över svenska folket
de kör över seder & traditioner
de kör över i stort sett allt idag
för att försöka ändra om landet
till ett oigenkännligt & vi ska
bara hålla käft & se på...
kommer aldrig på fråga
vi som älskar Sverige
håller på att resa oss
ännu mer & våra munnar
kan ingen täppa till
vi kämpar på tills det blir
en positiv förändring
tro inget annat ni som
ställt till det i Svea rike
den negativa utvecklingen
talar utan att ens behöva nämna






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-16 17:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken".
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP