Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har haft rätt hela tiden & de helt galet fel

Tänk så rätt du har haft Herr. Åkesson
inte så konstigt du har gått om 7 klövern
när hela landet faller som en gråsten
människor har fattat nu börjar de vakna
förstår att de andra banade väg för alla
galenskaper som tagit kontroll & härjar
nu syns allt klart i ljus hur än politiker
försöker mörklägga pågående förgörelse
som bara verkar eskalera i sin framfart
du har visat folket vem du är, oavbrutet
stått rak i motvind & med huvudet högt
visat på ett tålamod utan dess like fast pajer
slängts emot dig fast du blivit utsatt för
extrem mobbning trakasserier repressalier
hatiska kommentarer & även hotfulla
har du alltid varit vänlig i ditt bemötande
alltid ödmjuk alltid respektfull alltid trevlig
de andra politikerna borde skämmas
över hur de har betett sig emot dig
sen har de mage att härma dina ord
alla dina varningar alla dina kloka
visa förståndiga & mycket intellektuella
nu går det bra när de ser vad de ställt till med
du har haft rätt hela tiden & de helt galet fel
vad de förtjänar är en spark i baken
gärna ut ur regeringshuset för alltid
sen kan du sätta dig på tronen med
kronan på huvudet & börja leda ditt folk
de andra kan bo i nån koja eller på en bänk
bland alla hemlösa & smaka på vad de sått
skörden efter dem är allt annat än god
sår man i lögnens jord ger det alltid dålig smak
kasta sten i glashus har de
varit mycket bra på!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 09:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2019-11-18

  Thylacine
Ja det finns hopp och ljus i mörkret
Bra skrivet!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP