Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ådran pulserar & föder pennan styr vid skaparbord

Jag skriver på mitt vis
du skriver på ditt
ingen är lik varandra
jag äger bara mitt

Respekt till olikheter
en grund att bygga på
inte rasera budskap
då man läser vad som stå

Besserwissers finns många
som älskar att lägga sig i
vill gärna tillrättavisa
med negativ energi

Ingen har rätt att ändra
röra peta poetens ord
ådran pulserar & föder
pennan styr vid skaparbord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 23:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP