Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje steg jag tar följer min skyddsängel

Vilar i kärlekens oändliga famn
min trygghet min säkerhet min oas
himmelens ljus når in i djupet av själ
strålar mig varm fyller mig med hopp
varje steg jag tar följer min skyddsängel
vakar ser efter lilla mig i denna stora värld






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-18 22:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara sanning.
2019-11-19

  morgonstjärna VIP
fin jag har också en
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP