Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.11.19 tisdag


Hotet

 

Hopp, jag behöver dig nu.
Låt ditt under träda fram.
Vik aldrig bort.

Jag ber dig Ande.
Lämna inte ut mig
två gånger.

Nattvarden är
det osyrade brödets kropp
och Guds själ.

Led mig bort
från alkoholens vrak.
Lämna mig inte hotad.

Han har tänkt bryta
varje ben i min kropp.
Vad hindrar honom nu Gud?

Lämna mig inte i ensamheten
igen.
Jag vet bara inte mer.

Var går jag säker?
De kommer att ropa på mamma.
Jag har ingen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 23:46



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Gud ska hjälpa dig
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP