Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han la sig till rätta & somnade in himmelens änglar kom

Telefonen ringde & någon ville tala
om ett dödsfall som skett under dagen
en ung kille på 28 år hade tagit sitt liv
han orkade inte längre han var så trött
livet hade blivit för tungt för hans steg
bakom fasaden låg år av nedstämdhet
droger & alkohol blev en tillflykt en väg ut
men som bara ledde honom djupare ner
i ångestens träsk vildmarker & raviner
han föll livskraften sinade döden stod
& väntade med vidöppna armar
han la sig till rätta & somnade in
himmelens änglar kom & hämtade
bar honom mot evighetens rike
nu har du fått den ro du sökte
vila i frid fina medmänniska
du var älskad är & för alltid
ditt minne lever kvar för evigt







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-22 00:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Varmt är ditt avsked - mjuka ord
2019-11-23

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP