Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen skaver det gör ont att leva ensamhetens toner skär

Människor lider i tysthetens värld
gömmer sig bakom sina fasader
själen skaver det gör ont att leva
ensamhetens toner skär i öronen
ingen har tid att lyssna in ingen har
tid att sätta sig ner & prata om känslor
om olikhetens nyanser skiftningar
även om man sträcker ut sin hand
visar att man längtar efter gemenskap
samhället innehåller inte mycket av värme
avstånd kom inte för nära är alltid närvarande
smärtan sorgen saknaden längtan
göms i kokongens trygga lilla värld
ett litet näste där man flyr in
medan inre djup ropar efter
bekräftelse att bli synliggjord
älskad för den människa man är
få höra du är värdefull viktig
betydelsefull & ord som
jag/vi älskar dig







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-22 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beskriver tiden vi lever i utmärkt.
2019-11-26

  Koloristen
Fin text. Jag tänker på den där mannen som hittades död, efter tre år, i sin lägenhet vid Skanstull.
2019-11-22

    ej medlem längre
Detta är ett fint exempel på en värdefull text från en värdefull person.
2019-11-22

  Bibbi VIP
Väl fångat!
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP