Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiker dårar finns många, bara att kolla utvecklingens dårskaper, deras sådd talar, skörden ett totalt haveri...


Det enda de är bra på är att rasera förstöra krossa...

Politiker kan vem som helst bli
det behövs inte så mycket förstånd
resultaten lyser över hela landet
spåren efter dem är full av förödelse
dofterna är så illaluktande att
man får kväljningar & vill spy
de har inte förmågan att leda
det enda de är bra på är att rasera
förstöra krossa hugga ner ta bort
förminska behandla folk illa
köra över som en bulldozer
platta till & kväva förinta livslust
sen röstar människor på dessa???
är de kanske lika korkade???
politiker kallas ju för korkskallar
kaka söker maka & lika barn leka bäst
skrämmande då det handlar om att
ta hand om ett lands trygghet & säkerhet
nu måste det till en förändring
annars så kommer landet att
helt ligga i ruiner & ruttna bort
vi Sverige vänner tillåter inte det
vi fortsätter strida för vår fosterjord
tills vi ser en positiv utveckling
med våra röster & skrivna ord!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP