Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte agera emot alla galenskaper är att hålla med

Fortsätt ni som inte vill se verkligheten
ihop med många flata konflikträdda politiker
& gå som katten runt het gröt
fortsätt & titta mellan fingrarna..
att inte agera emot alla galenskaper
är att hålla med & godta eländet..
att skrämma folk till tystnad
är något makten vill & gör
de hatar då någon går emot
lägger näsan i blöt & stör
men min röst vägrar munkavle
det går inte att sätta på mig
om de försöker drar jag av den
det är min rätt att ha en egen åsikt
yttrandefriheten tvingar mig framåt
att kämpa för det jag tror på & vill
emellanåt måste man vara tuff & trycka till
motståndarna kan kasta hur mycket
ägg pajer grönsaker som helst
det sistnämnda äskar jag ;))
är vegetarian & tar hand om min kropp
så jag kan stå starkare i kampen ;))
aldrig att jag böjer mig & låter
mig styras av ett gäng muppar
om jag så måste kravla i tung lera
vandra igenom snårig mörk terräng
klättra upp på svajiga höjder
simma i djupaste svarta vatten
där stormens vågor kastar sig över
kommer min röst höras vida omkring
ju mer man kämpar ju mer växer musklerna
mina är på god väg att bli större ;))







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-23 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP