Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade jord

En målad himmel
Kvittrande små fåglar
Vinden i mitt bröst
Löven virvlade runt
Känslan av höst

Färgerna blandas till ett hav
Fiskar i sin naturliga värld
Någon viskade i mitt öra
Min kära älskade jord
Vill känna och beröra

Ser i mot ljuset
Naturens eget liv
Klockor som klingar
I kärlekens tecken
Så bred ut dina vingar

Vi är del av något vackert
Nycklarna kring min hals
Naken och på min vakt
Naturen har alltid sin gång
Vi är här och vi har makt




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-23 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde