Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu står de där med svansen mellan bena & med huvudet böjt

Vilken framgång vilket jubel vilken glädje
nu äntligen har du passerat linjen
gått om den lilla hård förda mannen
som alltid bespottat anklagat dig för
att vara rasist & andra fula påhittade ord
med etablissemanget som hejarklack
nu står de där med svansen mellan bena
nu får de smaka på sitt fula omogna beteende
den smaken är då inte så god & trevlig
så rätt åt dem & känner skadeglädje
att angripa folk med lögner rent skitsnack
är ingen bra grej & tiden vill synliggöra
avslöja vad som verkligen är sanning
folk har insett hur lurade & vilseledda
de har varit under en lång tid & idag
sjuder ilskan rejält under locken
emot de som förtalat smutskastat
spridit en massa falska budskap
inte så konstigt att samhället
är på väg att total söndras
"de som hållit i taktpinnen
talat om var skåpet ska stå
har visat vägen till förintelse"
ett enormt stort nederlag
äntligen börjar vindarna vända
den lilla hård förda mannen
gick ju ut igenom bak dörren
han vet han har sått i fel jord
eftersmaken är bitter & besk
snart tar Åkesson över talarbord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 12:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP