Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av världens högsta skatter & krossad välfärd

Hela tiden händer negativa saker
de positiva nyheterna lyser med sin
frånvaro & sanningen är ju att det
pågår så mycket som absolut inte är bra
ett av många att Sveriges kommuner
går back & att pengarna inte räcker..
konstigt, vi som har en av världens
högsta skatter ska väl inte behöva
ha det så här i landet som håller på
att vissna ner från norr till söder
från öst till väst & förlora sin välfärd..
besparingar & nedskärningar hörs tona
som alltid så förminskas hjälpen till äldre
som om de inte hade något av värde
ättestupa är en bra grej tycker politiker
medan de själva skor sig på deras bekostnad
roffar åt sig pengar till sig själva & lever gott!
orden räcker inte till att beskriva min avsky
äcklas av deras åsyn & deras falska röster
de har hjälpt till att få Svedala på fall
hoppas Gud straffar dem på något sätt
det finns gränser på hur man beter sig!
svenska skolan är en katastrof & man
fortsätter att spara in även på den
vansinnet verkar aldrig ta slut
kommer bli värre säger många
som har varnat länge & väl
folk har börjat inse & vaknat
nu är många rädda & oroade
för att inte tala om den rådande
ilskan som puttrar överallt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-25 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag undrar om alla de som röstat fram politiken och politikerna som ligger bakom det nya Sverige i allmänhet och det nya Malmö i synnerhet är nöjda med det nya svenska tillståndet som deras val lett fram till?
Man får väl hoppas att dessa väljare är belåtna med sina val så att det är någon mening med demonteringen av Sverige.
2019-11-25

  Bibbi VIP
Så sant.

Till Twitter!
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP