Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sen ni var små har Julen varit en glädjens högtid, som stora fortsätter ni traditionen...vi älskar Jul


Välkommen Jul vi längtar efter dig

Rör inte min Jul den ska belysas
med Jesus barnet i krubban & de tre
vise männen på sina åsnor & stjärnan
i öster på himmelens oändliga hav
rör inte min Jul med glitter & änglar i gran
inslagna paket fylld av längtan att öppna
ingen har rätt att peta i min fina Jul
håll fingrarna borta ni som försöker
förminska sudda ut julens budskap
sångens toner ska ljuda om det glada
Ett barn är fött på denna dag & Stilla natt
Nu tändas tusen juleljus & Härlig är jorden
även den vackra När juldagsmorgon glimmar
pepparkakor knäck marsipangrisen med
sin röda rosett om halsen & allt annat
av svenska traditioner vid jultid
välkommen Jul vi längtar efter dig







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP