Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaren jag söker

Vandrat genom år
Genom liv av längtan
Sökt efter sanningar
Viljan att förstå
Slickat mina sår

Finner inga svar
Alla stigar som nöts
Inträngd i en vrå
Sjönk ner under ytan
Ett svart djupt hål

Stjärnor tänds och slocknat
Hjärtan som krossats
Blommor som plockats
Bara att ta en dag i sänder
Något ska ge mig styrka

Det sliter och drar i mig
Svaren finns där ute
Sakta upp på bara händer
Ser ett skimrande ljus
Solen som åter strålar

Tiden kanske så är mogen
Frukten ska snart falla ner
Det kryper i hela min kropp
Fjärilar i livets alla färger
En hand smeker lätt min kind

Silhuetterna av ett barn
Är det ett tecken
Är det svaren jag söker
Lätta steg som försvinner
Tysta viskande frågor











Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-26 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde