Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmast mitt hjärta

Så ung och så skör
Lätt att falla ut i gråt
Så du alltid berör
Så säger du ändå förlåt
Du som ett tappat glas
Blir skärvor att plocka
Ditt hjärta åter gått i kras
Då svårt att dig locka
Någon spelar dig ett spratt
Ger dig så all min tid
Så från gråt till skratt
Du snart ska finna frid
Älskar hur du sen ler
Hur jag får torka dina tårar
Du värd så mycket mer
Kommer alltid finnas dårar
Pappa ska skydda dig på alla sätt
Snart du själv flyga på egna vingar
Så du vet själv snart vad som är rätt
Kanske en dag du vill byta ringar
Så förbered dig redan nu på faror
Men tro aldrig att du är till besvär
Är bra på att ta mig ur alla snaror
Så du alltid närmast mitt hjärta är




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-27 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde