Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din mammas ögon alltid min lilla ögonsten

Åren vandrar & nu är du vuxen
men i din mammas ögon alltid
min lilla ögonsten sen den dagen
du såg ljuset för första gången
att få föda fram dig till världen
höra dig se dig ta dig i min famn
var som att vinna högsta pris
lyckan var obeskrivlig mitt hjärta
log största leende & kärleken fullständigt
strömmade ut till dig som en fors
välkomnade dig till jorden & vet
att änglarna sjöng gloria gloria gloria
det var fest även i himmelen
idag är det fest på jorden på andra
sidan Atlanten & där kommer du
bli firad hyllad av goda vänner
jag får fira dig på telefon
vi är nära trots avstånd..
grattis på din speciella dag
livet har lärt & visat dig mycket
jag är stolt över att var din lilla mor
jag är stolt över dig saknar & längtar
att få krama dig hårt & länge
du är min lilla ögonsten!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-27 22:54



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Djup och varm moderskärlek
underbart känslosamt skrivet
liten blir stor, men är fortfarande
och kommer alltid att vara
det allra värdefullaste i hela världen!

2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP