Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ska inte tro att du är osynlig för att du finns där som en gråsugga


Fastna inte i kastrullen



Det går att vara som en gråsugga
och bara blockera gråzonen
bevakas - obevekligt

De tror att det går att hejda dig
men din vilja når längre än så

Upp med hakan förresten, fastna inte i kastrullen!
Och fastän du har blivit mättad
så blir det aldrig nog

Jag vet, du saknar också nollvisionen
- den personliga



redeye




Fri vers av redeye
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-07-02 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye