Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid vara kvar

Himmelska porten
Ett njutningens tempel
Snabb som hjorten
En egen liten stämpel
En ängel vid min sida
Lustfyllda drömmar
Genom natten vi rida
Blodet som strömmar
Plötsligt ett starkt ljus
Ett ögonblick av lycka
Livets underbara rus
Får hela kroppen att rycka
Tystnaden blev så total
Vill alltid vara kvar här
Så djupt innanför ditt skal
Det fyller mig så med begär
Snälla stanna för alltid kvar
Kärleken går inte att beskriva i ord
Så ändå dyrare än rysk kaviar
Du är livet uppdukat på ett bord




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-29 16:44



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Vad fint, kärlekshyllning!
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde