Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna har hämtat dig till ljusets eviga palats

Unga Wilma bekräftas vara död
hon fick bara 17 år att leva på jord
någon tog hennes korta liv
det händer för mycket mord
ständigt läser man om det
varför mördas så många idag
så här har det inte varit förut
absolut inte under min uppväxt
Wilma en av många som inte
längre finns kvar & som inte fick
möjlighet att utforska upptäcka
finnas till som människa & utvecklas
sorgen ligger tung i mångas hjärtan
även i mitt & tänker på hennes familj
vila i frid fina Wilma, nu är du
på en mycket bättre plats
i ljusets eviga palats







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-11-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP