Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamplusten driver mig framåt av kärlek till min fosterjord

Min röst kan inte hålla tyst & kommer
aldrig att tystna över alla sataniska angrepp
som dagligen pågår i mitt älskade land Sverige
dygnet runt händer oprovocerade attacker
att INTE bli ilsk & vråla ut den är för mig samma
som att acceptera all djävulskap som håller
landet i sitt ondskefulla grepp & otäcka krigande
människor får leva utan säkerhet & skydd
våra flata konflikträdda styrande politiker
tillåter detta fortgå utan att lyfta ett finger
under tiden misshandlas rånas dödas folk
förgörelsens spår är djupa mörka full av blod
undrar om de kan sova gott om natten..
hoppas att de inte gör när de hjälper till förstör
för någon riktig stake finns inte hos dem
den hänger slak feg rädd & liten & försöker
fly från allt de ställt till med under sin tid
kvinnliga ledare bär annat som inte tillför
det enda de är bra på är att krossa välfärden
förgöra så mycket som möjligt & öka skatterna
det fullkomligt kokar sjuder bubblar av ilska
en helig vrede brinner inom mig & en
kamplust som driver mig framåt av kärlek
till min fosterjord människor djur & natur
aldrig att jag ger upp & aldrig att jag låter mig
stoppas hindras på vägen till befrielse
erövra ondskan med godhetens budskap
det är inte bara mot kött & blod
utan mot demonerna som härjar
spänner bågen & skjuter mina pilar
fylld av himmelsk kraft emot dem
godhetens fader ger mig styrka!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-30 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP