Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mot mörkret längre strida

Jag lovar och svär
Ser hur du gråter
Ska alltid vara där
Om du bara förlåter
Vi har alla våra brister
Ljuset i din ögon släcktes
Nu man sitter i ett klister
Snart bara en skugga i ditt inre
Alla söndertrasade minnen
Med tiden jag blir så mindre
Nu som den irriterande finnen
Så sönderskurna armar
Vi som kunde prata om allt
Ingen idé att du larmar
Nu är jag som ett paket salt
Finns snart ingen luft kvar
Det rinner från dina öppna sår
Du hade inte längre några svar
Vänder mig så om och går
Du var svaret på livets gåta
Nu du är på en annan sida
Kommer aldrig kunna förlåta
Du ska inte mot mörkret längre strida




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-03 06:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint men du ska aldrig lägga dig platt
inför mörkret!
2019-12-05

  Seasons VIP
Fint!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde